★我要吧★

注册[Register]
搜索
qq空间相册密码查看为什么登陆后需要激活无法注册?

[天下杂侃] 世界禁歌

You lie, silent there before me  
Your tears, they mean nothing to me  
The wind, howling at the window  
The love you never gave, I give to you  
really don't deserve it  
but now, there's nothing you can do  
So sleep in your only memory  
And weep, my dearest girl  
Here's a lullaby to close your eyes, goodbye  
It was always you that I despised  
I don't feel enough for you to cry, oh my  
Here's a lullaby to close your eyes, goodbye  
goodbye...  
So insignificant  
Sleeping dormant deep inside of me  
Are you hiding away, lost  
Under the sewers  
Maybe flying high  
In the clouds  
Perhaps you're happy without me  
So many seeds have been sown on the field  
And who could sprout up so blessedly  
if I had died  
I would have never  
felt sad at all  
You will not hear me say  
I'm sorry  
Where is the light  
Wonder if it's weeping somewhere  
It was always you that I despised  
I don't feel enough for you to cry, oh my  
Here's a lullaby t close your eyes, goodbye  
goodbye...

你说谎,在我面前沉默着

你的眼泪,它们对我并不意味着任何事情

风,敲打着窗户

爱,你从未给过我的,我给了你

确实不值得

但是现在,你什么事也做不了

所以睡吧,在你仅有的回忆里

并且哭泣,我最亲爱的女孩

这是使你闭上眼睛的催眠曲,永别

我所蔑视的就是你而已

我没有感动到为你而哭泣,噢我的

这是使你闭上眼睛的催眠曲,永别

永别

如此无用

你在我里面休眠着

你是不是藏起来了,丢失了

在下水道里面

也许飞得高远

在云朵里

也许没有我你很快乐

所以那些已经被播种在田野里的种子

还有那清洗自己的是多么纯洁

如果我已经死了

我将绝不

感到一丝悲哀

你将永远不会听到我说

对不起

光在哪里

我想知道它是否在什么地方哭泣

这是使你闭上眼睛的催眠曲,永别了

我常常蔑视的人就是你

我没有那么感动以至于要为你哭泣,噢,我的……

这是使你闭上眼睛的催眠曲,永别了

永别……

BLACK  FRIDAY

本人能力有限,找不到歌

不知道什么意思......

歌词不错啊~~

怎么会是禁歌呢?
可能是我的理解能力问题了~~

翻译的歌词不错,写的挺好

说的很好,学习一下。

黑色星期五??

歌发上来就好了 音乐没了旋律。。。在听嘛。。

没看出什么特别

听过了,没感觉,因为听不明白……